Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2013 @ 15:18

We Run Athens

 
 
Η Nike δίνει την ευκαιρία σε όσους Αθηναίους δεν πραγματοποίησαν ακόμα την εγγραφή τους στο δεύτερο We Run Athens να το κάνουν, μέχρι και λίγες ημέρες πριν τον αγώνα.
 

Στο φετινό We Run Athens, τον αγώνα δρόμου 10km στο κέντρο της πόλης, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, καλείστε να διαλέξετε ομάδα και να τρέξετε για την περιοχή σας (κέντρο, Βόρεια & Νότια προάστια), με μοναδικό στόχο να κατακτήσετε την πόλη.

Η παράταση αφορά τόσο τη διαδικασία των νέων ηλεκτρονικών εγγραφών όσο και την πληρωμή όσων έχουν ήδη εγγραφεί (δεν είναι απαραίτητη η επανεγγραφή). Η διαδικασία ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 27/9 στις 23:00, ενώ οι εγγεγραμμένοι δρομείς μπορούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία πληρωμής των 10€ μέχρι το Σάββατο 28/9 στις 18:00, σε οποιοδήποτε κατάστημα Σκλαβενίτη.

Δηλώστε συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα www.werunathens.gr μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος  και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Το We Run Athens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ).

Παρακολουθείστε επίσης το https://www.facebook.com/NikeRunningGreece  για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike! 
Λέξεις κλειδιά:
 
 
φορτώνεται