Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2012 @ 10:58  

Εγκώμια για Νίνη και Φέτφα

 
 
Το εγκώμιο των Σωτήρη Νίνη και Γιάννη Φετφατζίδη πλέκει ξένη ιστοσελίδα, σε αφιέρωμα της στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Euro 2012.
 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα  "uk.eurosport.yahoo.com" θεωρεί τον Σωτήρη Νίνη του Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Φετφατζίδη του Ολυμπιακού, ως τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής και τους χαρακτηρίζει ως "Το δημιουργικό δίδυμο-κλειδί για την Ελλάδα".

Για τον Νίνη, ο συντάκτης αναφέρει ότι αγωνίζεται ως βασικός από τα 17 του χρόνια, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του στον αγώνα με το Ισραήλ του στέρησε μεγάλος μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθως, γίνεται λόγος για τον τρόπο που αγωνίζεται, υπογραμμίζοντας πως είναι ένας πλέι μέικερ με εξαιρετικές κάθετες πάσες, ενώ μπορεί να απειλήσει και με μακρινά σουτ.

Παράλληλα, το δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Γιάννη Φετφατζίδη ως «έλληνα Μέσι», κάνοντας ειδική μνεία στις ντρίμπλες του, αλλά και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 12,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, υπογραμμίζεται, πως ο Φετφατζίδης δεν έχει θέση βασικού, λόγω του ότι δεν έχει διάρκεια στην απόδοση του, κάτι το οποίο ανάγκασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον Φερνάντο Σάντος να τον κρατούν στον πάγκο. 
Λέξεις κλειδιά: Νίνης, Φετφατζίδης, Ελλάδα
 
 
φορτώνεται