Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2012 @ 16:11  

Αλαφούζος: Ο ΠΑΟ των οπαδών

γράφει: Δημήτρης Μιχάλης
 
 
Για ακόμη μία φορά ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του Twitter και απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδών του ΠΑΟ αναφέρθηκε στα σχέδια του για τους πράσινους δίνοντας το στίγμα του για την επόμενη μέρα του Τριφυλλιού.
 

Ο γνωστός επιχειρηματίας συνεχίζει να περνάει τα... μηνύματά του, σχετικά με το πλάνο της επόμενης μέρας που έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκό, απαντώντας σε ερωτήσεις που του έχουν απευθύνει οπαδοί της ομάδας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

-Σε περίπτωση που πάρετε τελικά το ποσοστό του Τζίγγερ θα παίζουν οι αγώνας μας στο ΣΚΑΙ;; Καλή επιτυχία πάντως!!!!

"Προσπαθούμε να σωθεί ο ΠΑΟ και να δημιουργηθεί μια νέα ιδιοκτησιακή πραγματικότητα. Ο ΠΑΟ των οπαδών. Γυρίζουμε σελίδα"!

"Οι οπαδοί του ΠΑΟ προσφέρουν αναλόγως με τις δυνατότητες που έχουν, αποφασίζουν ισότιμα, κρατούν το μέλλον στα χέρια τους"!

"Ελπίζουμε να γεννηθεί ένα νέο μοντέλο που θα βασίζεται πρώτα από όλα στην ψυχή μας. Εάν τα καταφέρουμε τα άλλα θα ακολουθήσουν".

-Συγχαρητήρια πάντως που αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας και απαντάτε και προσωπικά σε φίλους του Παναθηναϊκού. Καλή επιτυχία;

"Σας ευχαριστώ πολύ. Μερικές φορές όμως αναγκάζεσαι να κρατάς και κάποιες ενέργειες κ.λ.π. μυστικές...".

Ο Αλαφούζος απάντησε και σε ερώτηση οπαδού σχετικά με την χθεσινή περιγραφή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο...

-Ωραία η περιγραφή του αγώνα σαν να ακούμε την θύρα 7;

"Την περιγραφή την έκανε η OTENET TV ο ΣΚΑΙ απλώς αναμετέδωσε τα προγράμματα". 
Λέξεις κλειδιά: Αλαφούζος, Παναθηναϊκός
 
 
φορτώνεται