Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2012 @ 16:37

Κυριακοπούλου: Φουλ για Ελσίνκι

 
 
Η Νικόλ Κυριακοπούλου προγραμματίζει ήδη τους αγώνες, στους οποίους θα πάρει μέρος φέτος, ενώ κάνει σχέδια τόσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όσο και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
 

"Τα πράγματα εξελίσσονται απόλυτα θετικά. Εχει βγει μεγάλος όγκος δουλειάς. Η περασμένη εβδομάδα κύλησε ξεκούραστα, καθώς ήταν της αποκατάστασης. Ηδη έχουμε ξεκινήσει να ανεβάζουμε και πάλι προπόνηση. Το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο έχει ξεπεραστεί και έτσι κάνω κανονικά την προπόνηση μου", είπε η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ, η οποία τις επόμενες μέρες θα γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στο Diamond League στην Ντόχα, στις 11 Μαΐου.

Βασική επιδίωξη της Κυριακοπούλου για τη χρονιά που έρχεται είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. "Εννοείται και με ενδιαφέρει η συμμετοχή στη διοργάνωση της Φινλανδίας. Για την ακρίβεια είμαστε… φουλ για Ελσίνκι", είπε γελώντας η αθλήτρια θέλοντας να δείξει πόσο σημαντική είναι για εκείνη η διοργάνωση.

"Το επίπεδο πάλι θα είναι υψηλό, όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα είναι μια δυνατή διοργάνωση στην οποία θα πάρουν μέρος σπουδαίες αθλήτριες του αγωνίσματος. Μετά το Ελσίνκι εννοείται πως θα επικεντρωθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου", συμπλήρωσε.

Η Κυριακοπούλου όπως και αρκετοί ακόμη αθλητές περιμένουν να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να πάρουν άδεια με αποδοχές από την υπηρεσία τους. "Δυστυχώς η διαδικασία έχει κολλήσει για γραφειοκρατικούς λόγους, καθώς δεν έχουν υπογράψει όλοι οι υπεύθυνοι", είπε. Θυμίζουμε ότι έχει ψηφιστεί Νόμος, σύμφωνα με τον οποίο οι αθλητές που εργάζονται στο Δημόσιο και ανήκουν στις προολυμπιακές ομάδες, μπορούν να πάρουν άδεια με αποδοχές, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.  
Λέξεις κλειδιά: Κυριακοπούλου
 
 
φορτώνεται