Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2012 @ 18:19

Δήμου: Παλέψαμε...

 
 
Στην κακή απόδοση της ομάδας του στο τρίτο οκτάλεπτο αλλά και στην ατυχία απέδωσε την ήττα από την Προ Ρέκο στον τελικό του Champions Cup ο Κώστας Δήμου.
 

Ο έλληνας τεχνικός τόνισε συγκεκριμένα: "Πληρώσαμε ένα κακό οκτάλεπτο (το 3ο) και τα πολύ άσχημα ποσοστά που είχαμε στον παίκτη παραπάνω. Στα υπόλοιπα οκτάλεπτα ήμασταν καλοί αλλά δεν είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ιδιαίτερα στις φάσεις με την Ασημάκη. Το γκολ της Ντράβουτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο του τρίτου οκταλέπτου ήταν καθοριστικό. Παλέψαμε ως το τέλος για να ανατρέψουμε το σκορ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα που είναι πλέον ο ένας και μοναδικός μας στόχος".

Από την πλευρά της η Κική Λιόση τόνισε: "Η ομάδα δεν είναι αποτυχημένη επειδή δεν φτάσαμε στην κατάκτηση του τίτλου.Παλέψαμε να το γυρίσουμε αλλά δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω. Και εδώ στο Κίρισι η Βουλιαγμένη απέδειξε ότι ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για το πρωτάθλημα και του χρόνου πάλι εδώ θα είμαστε".

Τέλος, η Αντιγόη Ρουμπέση υπογράμμισε: "Το τρίτο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καθοριστικό. Το τέρμα που δεχθήκαμε απο την Ντράβουτς ήταν καταδικαστικό. Εκεί μας κόπηκαν τα πόδια. Στη συνέχεια είχαμε χρόνο να το γυρίσουμε αλλά το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω μας χάλασε τα σχέδια. Θέλαμε να κερδίσουμε το τρόπαιο αλλά το ότι δεν τα καταφέραμε δεν σημαίνει ότι αποτύχαμε κιόλας. Δεν είναι εύκολο να φτάνεις σε ένα ευρωπαϊκό τελικό. Είναι η πρώτη φορά που φτάνουμε σε τελικό και δεν κερδίζουμε μετά από δυο συνεχόμενες κατακτήσεις κι αυτό λέει πολλά". 
Λέξεις κλειδιά: Βουλιαγμένη
 
 
φορτώνεται