Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2012 @ 17:05

Κέσελι: Oσο καλύτερα μπορούμε

 
 
Ακόμα καλύτερη εικόνα θα πρέπει να παρουσιάσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Μάρκο Κέσελι, για να έχουν τύχη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague.
 

Ο Μάρκο Κέσελι τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο για να έχουν τύχη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Τους ζητάω να πιστέψουν σε εμάς κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε την κούπα της Euroleague", δήλωσε ο Κέσελ και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στον τελικό. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Τώρα ξεκουραζόμαστε και σκεφτόμαστε τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Στη συνέχεια τόνισε: "Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και δουλεύουμε για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Oσον αφορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε: "Είναι πολύ καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Εμείς, όμως, παίξαμε με μια επίσης πολύ καλή ομάδα, την Μπαρτσελόνα, και την κερδίσαμε.

Το ίδιο θα κοιτάξουμε να κάνουμε και με την ΤΣΣΚΑ. Το "κλειδί" θα είναι να παίξουμε ακόμα καλύτερα από όσο μπορούμε και να έχουμε το ίδιο πάθος". 
Λέξεις κλειδιά: Κέσελι, Ολυμπιακός, Euroleague
 
 
φορτώνεται