Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2012 @ 12:34  

Ιβκοβιτς: Πάμε σαν το 1997!

 
 
Για την δυναμικότητα της Μπαρτσελόνα, την ετοιμότητα των παικτών του, αλλά και τον κόσμο της ομάδας μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς, στη media day των ερυθρόλευκων.
 

"Η ομάδα είναι έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής. Τα παλικάρια μας είναι εδώ! Ελλείψει επίσημων παιχνιδιών δώσαμε δύο φιλικά τις προηγούμενες μέρες και είμαστε έτοιμοι. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ έμπειρη ομάδα. Έχει πολλές δυνατότητες και επιλογές. Οι ιατρικές εξετάσεις της ομάδας δείχνουν ότι είμαστε στο καλύτερο δυνατό σημείο για την εποχή", είπε αρχικά ο σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Το κομμάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ο έλεγχος του παιχνιδιού, ενώ πρέπει να πούμε ότι στις ασίστ και τα λάθη η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή, το δίδυμο Λόρμπεκ-Ναβάρο, αλλά γενικότερα η Μπαρτσελόνα έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις.

"Από την αρχή ξεκινήσαμε και είπαμε ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος και αυτό που θέλω να πω τώρα είναι ότι δεν θέλω πίεση στην ομάδα.

"Ο Ολυμπιακός έχει τον καλύτερο κόσμο. Αυτό που θέλω να κάνουμε στην Κωνσταντινούπολη είναι να γίνουμε ένα μαζί του, να μας στηρίξει όσο είναι δυνατόν. Δεν έχω ξεχάσει ποτέ ότι στη Ρώμη το '97 όλο το γήπεδο ήταν κόκκινο". 
Λέξεις κλειδιά: Ολυμπιακός, Ιβκοβιτς
 
 
φορτώνεται