Αρχική σελίδα Sport.gr

Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2012 @ 12:37

Ωρα ανακοινώσεων, ώρα χρεών

γράφει: Βασίλης Βλαχόπουλος
 
 
Συμπληρώθηκε το πόρισμα του ορκωτού λογιστή που διενήργησε έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της ΚΑΕ Αρης και τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα.
 

Το ύψος των χρεών δικαιολογεί στο απόλυτο την απόφαση των μεγαλομετόχων για συντριπτικές αλλαγές στα πρόσωπα αλλά και στην φιλοσοφία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Επισήμως, οι αποφάσεις θα επικυρωθούν στην προγραμματισμένη για την Τετάρτη (02/05) το απόγευμα (19:00GR) γενική συνέλευση των μετόχων στα γραφεία της εταιρίας στο Αλεξάνδρειο. Επί του παρόντος, υπάρχει η πληροφορία ότι το νούμερο είναι πολύ μεγάλο και ίσως αναγκάσει την διοίκηση Πρωτοδικείου (που θα συσταθεί) να αυξήσει τα χρόνια σκληρής οικονομικής πολιτικής.

Το νούμερο θα αναφερθεί από επίσημα χείλη. Στοιχειοθετεί αφέλεια η οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισής του. Γιατί θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι περιβόητες «καρτέλες», γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις πιστωτών που έχουν το δικαίωμα να αξιώσουν μεγαλύτερα ποσά από αυτά που του οφείλονται, από τη στιγμή που η ΚΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στον διακανονισμό της οφειλής απέναντί τους.

Το βέβαιο είναι ότι η διοίκηση που θα αναλάβει έχει πολύ δουλειά μπροστά της και θα πρέπει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να πετύχει συμβιβασμούς, να εξασφαλίσει ρευστότητα και να ξεκινήσει τη διαδικασία διόρθωσης των μεγάλων λαθών των προηγούμενων διοικήσεων. 
Λέξεις κλειδιά: Αρης
 
 
φορτώνεται